Saturday, March 10, 2012

Pole nüüd ammu kirjutanud jälle. Kolmapäev sain bussiga talli. Olime Eveliniga kahekesi. Mõnus oli, saiem laiata maneežis:D Tagasi ka Eveliniga.
Neljapäev sain Mariaanaga talli. Radugal oli jalg parem, Mariaana jalutas teda natuke. Raduga oli energiat täis.
Marika oli ka. Mariaana läks maneežist välja Radugaga ja meie jätkasime trenni. Tosca ei viitsinud galoppi joosta jälle. Panin talle nihvaka stekiga. Tema sai siis väga vihaseks ja panin mingi seitse korda järjest tagant ülesse. Hea, et mina alla ei lennanud:D
Kõige naljakam on see, et me Marikaga trenni alguses nalja pärast arutasime, kuidas peaks hobune tagant üles lööma, et ikka ilusti ja pea püsti ja teeb õhkuhüpet ja õhus sirutab jalgu, meenutab natuke kapriooli. Ja Tosca tegini täpselt nii, ilusti ja elegantselt, graatsiliselt. Vot ei tohi hobust stekiga puutuda ka mitte:D Saab kohe nii kurjaks.
Reede tegime ka tavatrenni. Mariaana sai sõita juba, pindeerisin Raduga ka ära. Tosca liikus suht normaalselt. Reeta ei olnud, olime kahekesti vist. Heddy oli ka vb, ei mäleta.
Täna olin linnuses. Sõitsin mõlema opaga. Õhtul läksime Vinni ka, lühikese renni tegime. Reet on haige ja pole need päevad trenne andnud.
Selline uudis ka, et Tosca vahetas boksi vahepeal. Peale Krati äraviimist läks ta Kratu boksi, kuid reede läks tagasi enda boksi:D

No comments:

Post a Comment