Monday, February 27, 2012

Pole nüüd ammu kirjutanud:) Alati on nii kiire. Neljapäev oli hüppetrenn. Päris normaalselt läks. Võtsime libisevad hüppamise ajaks ära. Enamvähem oli. Reede oli vaba päev, ei pidanud kooli minema:D Hommikul vara algas kolimine pihta: mina läksin vanaema tuppa, vanaema läks lattu ja ladu tuli minu endisesse tuppa:D Igavene mööbliga jamamine. Siiamaani pole veel kõike korda saanud.
Igatahes jõudsin veits peale lõunat Siiri juures käia. Tal on kaks uut opat: Kalligraaf ja Estrella. Sõitsin mõlemaga. Estrella oli mõnus. Ültse lahe opa.
Õhtul läksime Mariaanaga Vinni. Tegime lühikese trenni.
Laupäev oli mul tööpäev. Peale seda läksin Siiri juurest ka läbi. Õhtul kojujõudes tegelesin koristamisega. Ausalt ka, kõik on laiali. Oma mütsi ja kindad kaotasin ära ning pidin venna mõtsi laenama:D
Korra käisime Vinnist läbi, proovisime sadulat. Parem kui see eelmine, praegune on peaks olema numbri võrra laiem, 32 suurus.
Pühapäev oli samasugune nagu laupäev, ainult, et saunas jõudsin ka veel käia. Siiri juures panime ühe ponu ree ette:D
Tosca sain terve nädalavahetuse puhata. Vabapõli tal:D
Täna läksin ka Mariaanaga talli. Võtsin selle sadula kaasa, sõitsin sellega. Parem on kindlasti, kui see prantsuse sadul. Mugav on sõita ka.
Tosca ei olnud täna kõige parem, aga liikus küll

No comments:

Post a Comment