Tuesday, May 10, 2011

Perila võistlus

Reede käisin Toscat enne võistlust liigutamas.Õhtul pidin veel Vaheri hullu täkku tooma minema.
Laupäev oli võistlus, läksin 70 ja 90 cm sõitma. Pidime kell 7 juba välja sõitma, kuid sõitsime kell 8 välja. Võistlus hakkas kell 9 ja ma ei näinudki oma parkuuri, pidin sõitjate pealt õppima. Põdesin väga süsteeme, kuid õnneks esimeses parkuuris neid ei olnud. Täiega haige ikka:S Niimodi ei käida võistlemas, eriti veel noore hobusega. Oleks mul juhiload, ei oleks mitte mingti probleemi, oleksin õigeks ajaks kohal.
Tosca oli helerohelise varustusega. Üritasin teda ette kordetada, kuid selleks ei jäänud aega. Soojendusel pani paar korda takka üles. Võistlusplatsil kartis kohtunike putkat ja maas olevaid latte. Esimese sõidu tegin puhtalt. Enamuse parkuuri sõitsin traavis läbi. Ta nii traktor kah:D
Teine parkuur oli 90 cm. Sellel tuli esimeses osas 1 latt alla ja teisse ossa ei pääsenud. Piret oli ka kohal:D Aitas Toscat hoida ja tegi pilte. Kui pildid kätte saan, panen ülesse kah. Tulemus oli tegelt päris hea, Tosca esimene võistlus ikagi:D Kaarmat ei saa vist päris võistluseks lugeda, see oli ikka täielik porno, hobune oli lambist karjamaalt võetud ja lambist võistlema mindud. Sellest enam ei kirjuta.
Pärast käisin Siiri juures, sõidutasin seal lapsi. Päris väsitav päev oli. Jõudsin alles enne kaheksat koju.
Pühapäeval käisin tööl, olin kella üheksast kella kaheksani.
Esmaspäev käis Ingrid Randlaht sadulaid passitamas. Proovisime Toscale mitu tükki, mingi üle 5 sadula. Lõpuks midagi ikka leidsime. Siis käisime veel siiri juures, proovisime Okile ja Gypsyle sadulaid. Oki oli hull putukate pärast, endal oli ka juba kopp ees. Siis sõitsin veel ühe poniga ning tuttavaga sain koju. Päeva lõpuks olin juba päris zombie. Uni oli nii suur. Koju sain, läksin kohe magama. Pm reedel ärkasin kell 7, kool lõppes pool 4, peale seda tegin koduseid tõid(triikimine, nõude pesu jne..). Kella 6 aeg läksin Vinni, peale seda läksime tooma seda hullu täkku. Koju jõudsin alles mingi peale kümmet. Edasi lõpetasin oma kodutööd ja magama sain mingi alles kell 1. Laupäev ärkasin kell 5:S Koju sain alles kella 8 paiku, magasin paar tundi ja siis olin kella neljani teleka ees. Vaatasin seda Oomenit kah, suht ok film oli. Pühapäev ärkasin kell 8, üheksast kaheksani olin tööl, 11 tundi. Magama sain kell 11. Esmaspäev ärkasin kell 7, peale kooli tallli ja koju sain alles peale seitset. Päris hull tamp peal ikka, lõpus oli ikka päris raske.
Pärast käisin veel siiri tallis

No comments:

Post a Comment