Saturday, July 2, 2011

Kolmapäev oli jälle hüppetrenn, tegime väikese parkuuri. Samm tuli ilusti välja. Vahepeal Toscale jälle miski ei meeldinud ja laksis tagant ülesse.
Neljapäev ta puhkas.
Reedel Tosca laamendas ja hakkas märatsema tallis. Reet tõi ta koplist talli ja poole talli peal hakkas tal mingi hulluse hoog peale. Ta suutis Reeda traktori ja talli ukse ära mõlkida:S Tormas mööda talli edasi ja tagasi ja tahtis koerte boksis koerakuudi peale hüpata. Oli ennast täiesti märjaks närvitsenud. Kui talli jõudsin, siis ta juba oli boksis ja tilkus üleni higist. Kuivatasin ära ta rätikuga ja panin valmis.
Läksime tallist välja. Selle laamendamise ja märatsemise käigus oli ta omale suutnud teha viis pealmist haava ja veel suutis parema tagajala ära põrutada ja lonkas seda alguses päris hullusti. Panin ta boksi tagasi. Mariaana läks maneezi sõitmas. Ma sellel ajal pesin Tosca haavad puhtaks ja panin rohtu peale. Jalad läksid tal natuke paremaks, kui ta ümber keeras ennast boksis, siis astus ilusti parema tagajalaga.
Täna oli Raili ka kaasas, tegi paar pilti. Toscal olid mõlemad tagajalad paistes ja paremat tagumist lonkas. Ma ei hakanud talle sadulat selga panema, võtsin ainult valrapi maneezi kaasa. Esimesed 20 minutit tegin ainult jalutamist ja siis tegin veel mingi viis minutit traavi ja peale seda 10 minutit sammu jälle. Tagajalad olid tal päris kanged ikka. Aga selle liikumise peale paistetus alanes. Ja longe kadus ka peaaegu ära:D



Söötsin Toscale päris palju porgandeid ka:D

No comments:

Post a Comment