Wednesday, July 20, 2011

Perila võistlus

Hommikul panime Tosca ja Oki treila peale, Oki läks vahetusse ühe ponimära vastu. Kui kohale jõudsime, siis esimene parkuur oli juba alanud, mina sõitsin kahte viimast.
Vaatasime Reedaga parkuuri läbi ja panin Tosca valmis ja läksime soojendusplatsile. Suur viga oli Oki treila pealt maha võtta, see elajas hirnus üle terve talli Tosca järgi ja Tosca hakkas soojendusplatsil märatsema. Lõin omal pea kah ära ja ninast hakkas verd jooksma.
Läksin parkuuri sõitma, 90 cm, Tosca tõrkus laineid, jäi Okit vahtima. Lained olidki täpselt Oki poole. Süsteemi teise ajas ka alla, samm ei klappinud. 
Teine parkuur(105-115) oli veel hullem feil. Tosca tõrkus jälle laineid, mul tulid jalused jalast ära ja säärest jäi väheks. Ühte tõrkus veel, kuna läks valest jalast peale ja samm ei klappinud.
Asi selles, et Tosca põles juba esimese soojenduse ajal läbi ja oli väsinud. See traavliraibe rikkus oma hirnumisega esimese sõidu ära.  Tüüpiline karjamaahobuste asi.
Sellest ei jäänud veel väheks, Siiri tegi katki mu Dyoni ratsmed, mis ma võistlemise jaoks ostsin:S Ainult ühe sõidu saingi nendega teha:(
Istusime Reeda ja Helenega autos, Siiri jalutas Toscat. Siis vaatasime, et miski lohiseb järgi. Et äkki on tekivöö või martingali ots. Aga siis Tosca raksatas ja katki mu ratsmed olidki. Mingi 6-7 sammu lohisesid mööda maad ja pole ime, et hobune neile peale astub. See ajas küll ikka hinge täis. Eriti ajas veel see traavlinäraka kablutamine soojendusplatsi juuures hinge täis.
Ratsmed sain laenatud ühelt teiselt sõitjalt.
Üleüldse oli see fail üritus sinna Perilasse ronida. Teist parkuuri polekski pidanud sõitma minema, Tosja oli väsinud ja talle oli väga vara nii kõrget sõitma minna.
Pühapäev ta puhkas ja esmaspäeval natule liigutasin. Teisipäeval tegime juba rohkem trenni, suht persses on asi peale seda Perilat. Ei painuta üldse, jookseb nii lahti jne... Suur viga oli ikka sinna ronida.

No comments:

Post a Comment