Wednesday, March 2, 2011

Esmaspäev käisin Maija ja Kristiniga Vinnis. Toscal oli juba kuues sõidupäev, nata palju sai eelmine nädal trenni. Ei olnud just kõige parem. Pärast läksin sinna teisse talli ka. sain alles nata enne kümmet koju. Suht mõttetu päev oli.
Teisipäev läks isa Mõedakasse suusatama ja viskas mu talli ära. Sõitsin Arahitiga. Imeliki oli kuidagi, nata kange, ültse ei painutanud. Galopis suri mitu korda välja:S Ta pole vähemalt poole aasta jooksul kordagi galopis välja surnud. Sitt oli sõita taga.
Teisipäev läks ka Angel Põltsamaale. Siiri vahetas ta kahe poninässaka vastu. Üks on allameetrimees:D Turjakõrgus on 87cm. Istusin selga talle korraks, jalad läksid maha. Teine oli mingi 100cm kõrgune. Täitsa kobedad nässakad on:D
Täna oli hüppetrenn. Reet andis trenni. Tosca oli täna palju parem ja rahulikum, ei kiirustanud. Hüppasime u 80 cm. Päris raske on Tosca seljas püsida, tal nii võimas hüpe. Pead ta ikka ratsmesse ei pane, jookseb nagu vana luud. Selline TORE asi juhtus, et mul läksid libisevad katki, pannalde kohalt. Pean hakkama neid kodus parandama nüüd.
Tahtsin Toscale Hööksist valtrappi tellida, kuid ei tea kas seda enam seal müüakse:S veel toredam noh:S Oleks tellinud talle musta värvi valtrapi valge ääre ja punase nööriga ning samasugused kõrvad. Kui tellida ei saa, ostan talle vist mingid vägevad ratsmed. Need praegused on nahkratsmed, paha sõita nendega.

No comments:

Post a Comment