Wednesday, March 30, 2011

Reedel käisime Altiust vaatamas:) Ta on 6 aastane tekiini ja traavli ristand. Suust oli väga pehme, aga traavli liikumist oli tunda. Ratsastus oleks võinud parem olla. Kohati vajus sisse. Galoppi ei saanud proovida, kuna plats oli väga libe. Mulle meeldis ta sadul, oli koolisõidu oma, mugav oli sõita:D Positiiivne mulje jäi temast igatahes:)
Laupäeval käisin Toscaga sõitmas. Kiirustas jälle päris palju, lasime alguses neil lahtiselt joosta. Mõlemad eputasid jälle. Tosca väga kange ei olnud. Reedel pidin taga sõitma, aga ei jõudnud.
Tosca tegi lahtiselt mitu korda küünalt ja hüppas nelja jalaga õhku. Maneezi pikkadel külgedel tegid nad Okiga võidu. Sõites oli enamvähem ok. Tegin palju sääretööd, vaikselt paneb pead ratsmesse, kuid tahab joosta esijalgadel ja üritab libisevat kasutada teise toetuspunktina. Tagajalgu ei taha ültse kõhu alla viia.
Pühapäeval käisin Aaduga sõitmas, täitsa hea oli. Lumi võiks juba ära sulada, siis saaks hüpata ka, Ta pole mingi pool aastat juba hüpanud. Lapsed ei saanud jälle Täkunärakaga hakkama ja siis pidin tal korraks seljas käima. Korra vedas võssa, aga siis karistasin suust ja rohkem ta seda ei teinud. Muidu mugava liikumisega loom. Oma loomult on ta tegelikult väga tundlik ja pehme hobune, kuid tänu valele ratsastusele on ta nüüd puulõuaks sõidetud. Pühapäeval Vinni ei jõudnud.
Esmaspäev saime talli Maijaga. Kristin ja Mariaana olid ka. Reet andis trenni. Tosca vähemalt üritas otsida seda õiget kohta, kus pead hoida, kuid ikka üritab ta toetuda libisevate peale. Säärega peab ikka väga palju tööd tegema. Õnneks painutab ta juba päris kergelt ja kurvides ei lõika enam. Kui ma peaksin ta sinna teisse talli tagasi viima, ei kujuta ma ette, kuidas hakkan taga siis üle meetri parkuure hüppama. Ta ei taha ültse koondada ja jookseb nagu vana luud. Sellise hobusega ei saa lihtsalt kõrged sõite teha:S

No comments:

Post a Comment